Intuitiv vägledning per e-post

En frågeställning | Kursledare Margareta Toorell

Beskrivning av kursen

Intuitiv vägledning per e-post

Intuitiv vägledning inspirerar dig till nya perspektiv och infallsvinklar på tillvaron. Du kanske känner att du står vid ett vägskäl i livet, genomgår en livskris eller att du kört fast och vill komma vidare. Det kan vara frågor runt

  • kärlek / relationer
  • arbete / utbildning / livsväg
  • självkännedom, personlig och andlig utveckling
  • ekonomi
  • din egen frågeställning

Ditt val är en frågeställning. Berätta med max 100 ord om din situation och ställ din fråga inom respektive frågeställning. Ditt svar innehåller som regel 200 - 250 ord eller mer.

Välkommen med din fråga!

Margareta Toorell
Margareta Toorell
Intuitiv vägledare och coach

Margareta Toorell är verksam som intuitiv vägledare och coach. Hon har arbetat som intuitiv vägledare sedan början av 2000-talet och med coaching de senaste tio åren både mot privatpersoner och företag.

Hon har deltagit i flertalet kurser inom personlig utveckling, meditation, intuition, coaching samt kommunikation och ledarskap.

Margareta har ett förflutet som egenföretagare inom viktminskning och laboratoriebranschen med inriktning på lantbrukskemiska analyser. Hon arbetar även som utbildningskonsult inom vuxenundervisning med inriktning mot vård och omsorg. Många års intresse att stödja individer i deras personliga utveckling, karriär och viktminskning har resulterat i nuvarande företag.

Margareta Toorell

Info@nyatiden.se

Kursupplägg